Shopping cart

Ostoskorisi on tyhjä

Lammikkopumput ja suodattimet

Piilota
 

Lagunan lammikko ja suihkulähde pumput sekä suodatin yksiköt nyt lemmikkitalon valikoimista. Laguna on valmistanut pitkään laadukkaita pumppuja lammikkoon ja suihkulähteisiin. Nyt valikoima on täydentynyt suodatinyksiköllä jossa kaikki on samassa pöntössä. Tarvitset vain pumpun Laguna Powerjet Free Flo ja suodatin yksikön Laguna Pressure Flo jotka yhdistät letkulla. Näissä molemmissa yksiköissä on kätevä Niissä on myös vallankumouksellista Backwash-puhdistusjärjestelmä, joka on helppo puhdistaa koko pinnalle vaahdon suodattimien avaamatta suodatinta. Tämä patentoitu järjestelmä on ainoa laatuaan. Backwash puhdistus voidaan tehdä helposti ja mukavasti muutamassa minuutissa avaamatta kantta. Tämä ominaisuus varmistaa, että suodattimien tehokkuus on optimaalisella tasolla monta päivää ja pidentää täydellistä puhdistus ja huoltoväliä, ilmaisin näyttää koska tämä on aika tehdä.

Lammikon pumpuissa ja suodatinyksiköissä enempi on parempi. Riittävän puhdistuksen takaamiseksi ja veden kirkkaan pysymiseen vaaditaan useimmiten riittävän tehokas pumppu ja iso suodatinyksikkö jossa on mekaaninen, biolokinen ja UV suodatus. Periaatteessa suodatinyksikkö ei ole ikinä liian iso.
Jos lammikossa halutaan pitää kaloja niin paremman vedenlaadun takaamiseksi on parempi unohtaa suihkulähteet koska suihkulähdeen kanssa veden lämpötila heittelee ilmojen mukaan. Jos kalalammikossa halutaan pitää kalat myös talvella niin syvimmän kohdan olisi hyvä olla n kaksi metriä jotta vältytään lammikon pohjaan jäätymiseltä.

Lajittelu

Laskeva
20 tuotetta takaisin ylös
InSolo Verkkokauppa