Shopping cart

Ostoskorisi on tyhjä

Häkit ja kuljetus

Piilota
 

Meiltä löydät laadukkaat ja turvalliset kuljetusratkaisut, kun olet lähdössä matkalle tai vaikkapa eläinlääkäriin koirasi kanssa. Valikoimamme on laaja, joten löydät helposti häkin, olipa koirasi iso tai pieni. Tyylikkäät ja helppokäyttöiset koiran kuljetushäkkimme ovat varma valinta, kun toivot, että rakas lemmikkisi voi matkustaa vaarattomasti, mutta mukavalla tavalla.

Laadukas koiran kuljetushäkki on yksi koiran perustarpeista. Löydät Lemmikkitalosta muun muassa koiran kuljetuslaatikkoja, kuljetusboxeja, näyttelyhäkkejä, kevythäkkejä ja niihin soveltuvia lisätarvikkeita, kuten vaikkapa juomapulloja ja pyöräsarjoja. Valikoimaamme kuuluu koiran kuljetushäkkien lisäksi myös kuljetuskasseja, monissa ihanissa väreissä ja kuoseissa. Tuotemerkkeihimme kuuluu muun muassa Ferplast, Marchioro ja Bracco.

Muistathan varata mukaan raikasta vettä kun matkustat pitkiä matkoja koirasi kanssa ja lemmikkisi joutuu olemaan esimerkiksi kuumassa autossa. Näin matkanteko on kaikille mielekästä ja koirasi voi hyvin.

Lajittelu

Laskeva
24 tuotetta
Sivu:
  1. 1
  2. 2
takaisin ylös
InSolo Verkkokauppa