Shopping cart

Ostoskorisi on tyhjä

Koiran kong lelut

Piilota
 

Kong-lelut on tarkoitettu kaikenlaisille ja kaikenikäisille koirille. Lelujen tarkoituksena on tehdä sinun ja lemmikkisi leikkihetkistä ikimuistoisia ja luoda välillenne kiinteä side! Kong-lelut on valmistettu luonnonkumista tai muusta kestävästä materiaalista, joten ne kestävät rajuakin leikkiä!

Valikoimastamme löydät muun muassa hyppiviä, pomppivia tai vedettäviä aktivointileluja, jotka saavat koiran saalistusvietin esiin. Hyvä koiranomistaja ymmärtää koiransa tarpeita ja valitsee sellaisen tavan leikkiä koiransa kanssa, mikä tuottaa eniten positiivisia kokemuksia ja näin myös palkitsee koiraa. Kong-lelut ovat erittäin virikkeellisiä ja valinnanvaraa on runsaasti. Pennuille löytyy myös oma tuotesarjansa.

Koiran aktivoimisella tarkoitetaan sellaista toimintaa, jossa koira pääsee käyttämään aivojaan. Aktivointi on järkevintä suunnata ulos, jotta koira oppisi olemaan sisätiloissa rauhallisesti. Omistajan on päätettävä, milloin aktivointi alkaa ja milloin se loppuu. Näin koira ymmärtää, että yhdessä puuhastelu on kaikkein mukavinta. Kong-lelujen avulla leikkihetket muuttuvat entistä hauskemmiksi!

Lajittelu

Laskeva
23 tuotetta takaisin ylös
InSolo Verkkokauppa